Delade meningar..

Ja att det råder låg stämingen i Sundsvall idag är det nog inget tvivel om.. Tankarna om hur det ska gå framöver är många!
Ledningen i Sundsvall är iaf fast på att det blir bara ett år i div 1, bra att dom TROR det iaf... Lycka till säger jag!
Att gå från Div 1 till Allsvenskan är sjukt sjukt svårt och när det drar ihop sig till Play off där man skall möta lag som Vita Hästen, Huddinge, Asplöven, Olofström, Nybro osv kan allting hända och efter det ska man klara en topp 2 placering i en Kvalserie där 2 lag från allsvenskan ansluter.... nä Sundsvall, ni kommer få det jobbigt om ni räknar med att det "bara" blir en säsong i ettan!
En del kommentarer handlade mycket om varför inte Timrå och Modo hjälpte Sundsvall mer eftersom man skickar spelare lite då och då till Svall för att dom ska få mera spelatid osv..vart ska dom skicka dom nu? Varför inte Härnösand!? ;)
Nä men helt ärligt så ligger det ju lite i det...detta är självklart inte bra för hockeyn i västernorrland men samtidigt så kanske man lär sig nått av detta!?
Ska man se detta positivt vilket jag gör i allra högsta grad så kommer Div 1 Norra B äntligen bli snäppet bättre, Sundsvall, Östersund, Hudiksvall, Härnösand, och med Kramfors som nykommlingar från Div 2 kommer vi få se många intressanta derbyn nästa säsong..
Sundsvall har nu i många år, efter Modo & Timrå varit det bästa laget i västernorrland, jag är ganska säker på att detta kommer ändras för det vore väll märkligt om inte övriga lag i Norra B vill knäppa Sundsvall på näsan...!??

//Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0