Vi byter sport....

AIK Hockey byter sport, men bara för en helg! =) Nästa helg ställer vi upp med ett lag i Tandläkare Strid Cup! Innebandy för er som inte visste det... Känns som att ända hotet mot seger i den cupen är Domaren! ;)
Så 16-18:e April är det bara att placera er i Landgrenshallen, då kommer det rullas boll på HÖG nivå!

Truppen får vara på max 11 man och dom som ska försvara Team Bauers färger är följande

Bob Sannemo
Christoffer Holst
Marcus Berglund
Marcus Johansson
Mathias Johansson
Fredrik Halvarsson
Markus Halvarsson
Basse Håkansson
Janne Erlander
André Erlander

Plats 11:a verkar i skrivande stund vara "öppen för förslag" men en som enligt facebook verkar vara sugen är Christopher Elf, han hade ju tydligen snurrat upp Matte J 14 ggr på teamets innebandy träning igår...säger kanske inte så jätte mycket eftersom vi valt att placera Matte i kassen! =)

-------------------------------------------------------------------------------

Måste även skriva några rader om kvalserien....Minst sagt intressanta resultat igår! Leksand va FAN håller ni på med?? Igår mötte dom ett djupt avsågat Växjö, vid vinst har dom haft allt i sina egna händer inför sista matchen...hemma mot Almtuna!! Vad händer...jo 5-2 i arslet samtidigt som Solna tattarna vann borta mot Södertälje!
Nu har AIK ett sjukt bra läge att göra comeback i finrummet, Växjö hemma på Hovet kan väll inte bli annat än seger!? Kul för Härnösandsfostrade Henrik Eriksson som har chans att för andra gången ta ett lag till Elitserien! (Tidigare Timrå) http://www.eliteprospects.com/player.php?player=275Hoppades faktiskt lite på Leksand, men förlorar man mot Växjö är man fan inte värd att gå upp...och eftersom jag vill se ett nytt lag i Elitserien så är det ju bara att hoppas på att AIK vinner, ELLER...varför kan inte Växjö slå AIK, Södertälje slå Rögle samtidigt som Almtuna vinner mot Leksand..ja då spelar Uppsalas stolthet Almtuna i Elitserien nästa säsong..det vore isf en skräll minst lika stor som "Vilda Väsby"...skulle sen va kul och lägga Leksand och Rögles spelar budget bredvid Almtunas! =)

Nog med spekulationer..på söndag avgörs det!!

//Berra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0