DM Guld!!!!!

FY FAN VA SKÖNT!!!

Dåligt med uppdateringar i helgen men alla vet ju att vi har spelat DM och när ni läser rubriken förstår ni hur det gick!!!

Började igår med match mot seriekonkurenten Kramfors. Började matchen väldigt dåligt och gick till periodvila med 2-2..ett resutat vi kan tacka Joel Enlund i kassen för....Andra perioden spelad vi upp oss rejält och kunde tillslut vinna utan problem med klara 6-3! Sagt det förr och säger det igen...Kramfors kommer få det tugnt denna säsong!!

Match 2 mot Höga Kusten från Div 2. Underläge från start med 0-2 och det bruka kunna ställa till problem för många lag, speciellt när match tiden endast är 2x20... vi hade dock inga som helst problem att äta upp det underläget och kunde enkelt och avstannande vinna med 6-3 (6-1)

I den andra semifinalen möttes Sollefteå och Örnsköldsvik, en match som jag knappast var ensam om att tro på Örnsköldsvik...nu blev fallet icke så utan Sollefteå kunde kriga till sig en 1-0 seger och blev då klar för final mot AIK nu på söndagsmorgonen!

Sollefteå inledde målskyttet och hade även takt pinnen i större delen av första perioden och likt matchen mot Kramfors kan vi denna gång tacka Mackan Johansson i målet...stabilt!!
1-1 i slutet på perioden genom Robin Johansson som iskallt rundade både försvar och målvakt och kunde sen enkelt lägga in pucken i nästintill tom kasse..

Andra perioden var även den väldigt jämn men tycke den vägde över lite till våran sida... En bit in på perioden fick Filip Holmgren pucken efter höger sidan och kunde hur kyligt som helst glida in i zon, vidare mot slottet och sen trycka upp en ben hårt handledare i högra XXXX:et..

Grymt stolt över hela laget, vill inte höjja nån speciell utan alla spelare gjorde verkligen allt för att bära hem segern till Härnösand...Nu väntar den stora finalen mot Modo Hockey, en match som jag tror alla spelare ser fram emot.

En summering av helgen i Pulver city (Kramfors)

* Kan man aldrig som spelare bete sig som folk om man spelar i Kramfors??

* Kan man aldrig som förälder/supporter bete sig som folk på läktaren om man kommer från Sollefteå??