Match nr:4

Dåligt med uppdateringar på några dagar...ber om ursäkt för det! Men har helt enkelt haft liiiite mycke på slutet!!

Match nr 4 ikväll och det är Östersunds tur att gästa ladan på Högslätten! Ett Östersund som jag inte direkt har höjt till skyarna inför denna säsong, främst med tanke på dom tunga spelarförlusterna...
I premiären mosade dom Nya Örnsköldvik med hela 14-2!!!? Det var det nog många som frågade sig hur bra dom är efter den matchen...självklart bättre än vad jag har trott men långt ifrån så bra som 14-2!
Efter den macthen har det däremot inte blivit nån fler 3 poängare...en svit dom enligt sin egna hemsida ska bryta ikväll!! Vi får väll se hur det går.... =)

AIK (det riktiga AIK) kommer närmast från en sudden vinst borta mot Kovland! Lite synd att det inte blev 3 poäng då vi ledde matchen en bra bit in på tredje perioden! men men...2 poäng borta i Ånäshallen är ju inte helt åt helvete det heller!

Träningen igår hölls av Pelle Wiklund då Gradin agerade Gnagare i Canal+ Studion.... Det va tydligen nån speciell tillställning i Globen!?
Enligt rapporter tränande Olle Strömvall för fullt efter sin Axelskada, Tobbe Sjödin är ännu inte helt ok efter sin hjärnskakning och spelar troligtvis inte ikväll. Robin Johansson har haft ledigt en vecka för utlandssemester och ska vara tillbaka idag men jag vet dock inte om han kommer köra ikväll...troligtvis inte!

Nu hoppas vi att första 3 poängaren kommer...och får vi bara vårat PP att bli lite effektivare kommer vi inte ha några problem att ta dom 3 poängen ikväll!! ;)

19.00 börjar matchen... Ynka 50 spänn i entrén å en Tia för kaffet... Välkommen!!

//Berra

Kommentarer
Postat av: John

50 spänn ?!?!?

Det är ju som hittat ! Räkna med att jag kommer.

Ska bli kul att få actionladdad underhållning i drygt två timmar för en tredjedel av priset att gå på bio !!

2010-09-29 @ 15:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0