Aldrig kul med torsk..

Premiären är avklarad och den slutade med en svidande förlust med 2-1 efter straffar! En match som Sollefteå anser att dom borde vunnit!? Det var enligt mig en riktigt jämn match, första perioden gick fram och tillbaka och vi fick med oss 1-0 in i omklädningsrummet, målet gjort på straff av Daniel Näslund! Andra perioden kan jag erkänna ett litet övertag till Sollefteå och dom fick till slut hål på mycket duktiga Joel Enlund i kassen.
Tredje perioden var ganska tvärtemot andra, nu var det vi som styrde spelet och Sollefteå hade flera gånger problem att hänga med....
Vi fick en mängd chanser att avgöra i PP men tyvärr ville inte pucken inte in, kanske lite pga av mängden PP vi tränat i år är nästan lika med 0..

Ny match på Onsdag mot Hudiksvall och då lär vi nog måsta ta vara på våra chanser i PP lite bättre än mot Sollefteå om vi ska ha någon chans!

Hudiksvall vann för övrigt ganska väntat mot Njurunda i premiären! Njurunda hängde bra med i första men fick en mardrömsstart på andra... 3 mål i arslet på 40 sek!!

Ett annat minst sagt intressant resultat i premiäromgången var Östersund - Örnsköldsvik 14-2??? Hallå?? Vad fan hände där?
Har jag haft helt fel som trott att Östersund skulle bli sämre i år? eller har vi alla helt enkelt överskattat Örnsköldsvik? Nått måste iaf vara fel i Övik för man kan väll för satan inte torska med 14-2!!?

//Berra


Kommentarer
Postat av: Gusten

Vill minnas att efter 9-0 tosrsken mot Björklöven förlorade Ö-vik även mot lövens j20-lag! också nu 14-2 smällen...blev sammanslagningen så dålig?kämpa in 3 pinnar imorgon nu AIK!

2010-09-21 @ 11:25:53
Postat av: Berra

Ja Gusten man kan fan undra om sammanslagning blev som dom hade hoppats...tveksamt!!

2010-09-22 @ 11:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0